Header Ad

Header Ad

4 af de fedeste computerspil, som du kan købe i dag

Spilverdenen er helt enorm, og det kan føles som om, at der kommer nye titler ud nærmest hver dag. Og det gør der jo faktisk også – så hvordan skal du lige holde styr på, hvilke der rent faktisk er noget værd?

Jo, det kan være svært, men nedenfor kan du finde nogle af de spil, der stadig bliver spillet mest i dag. Så kan du se, hvad der passer til din smag og komme ud for at finde en ny spilverden, som du kan fordybe dig i!

GTA 5 – et af de bedste nogensinde?

Grand Theft Auto serien har lige siden starten været kendt for den frihed, som man har som spiller.

Og der er ingen tvivl om, at GTA 5, det femte spil i serien, er med til at videreføre dette. For her får du stadig muligheden for at køre i vilde biler, løbe fra politiet, stjæle fra alt og alle samt meget mere.

Samtidig får du det hele i en grafisk fantastisk pakke! Spillet har været ude siden 2013, og alligevel er det stadig utroligt populært online, så du aldrig kommer til at mangle medspillere.

Diablo 3 – klassisk Diablo igen

Diablo 3 udkom i 2012, og siden da er der kommet en enkelt udvidelsespakke til spillet.

Alligevel, så er det spil, som får folk til at komme tilbage igen og igen. Der er masser af action, når du skal dræbe dæmoner og uhyrer, hvad end du er en barbar, munk eller heksedoktor.

Det er et spil, hvor der altid er noget nyt at prøve, og der er altid sværere monstre derude. Selv når du har dræbt den sidste boss kommer der mere indhold, hvis du da tør.

Monster Hunter World – dræb de store drager

Hvis du er til action, som kræver taktik, så er Monster Hunter World noget for dig.

Spillet er oprindeligt japansk og har det klassiske japanske øje for detaljer. Det er ikke nemt, men når du slår den første store dinosaur ihjel, så føles det helt fantastisk.

For når du svinger sværd, hamre og endda spyd, så føles det som om, at der er vægt bag våbnene. Samtidig kommer du hele tiden til at udforske monstrene, deres naturlige miljøer og de vaner, som de har. Du bliver rent faktisk en jæger, som altid er på udkig efter et nyt monster at undersøge!

Far Cry 5 – vær en rebel i USA

Far Cry serien foregik engang på øde øer – men nu er den kommet til USA:

Og her skal du redde et område i delstaten Montana fra en kult, som er klar på, at verdenen skal gå under.

I klassisk Far Cry stil får du alverdens sjove våben og fede taktikker til at komme af med fjenderne, hvis du da ikke bare sniger dig rundt.

Samtidig får du mekanikker som evnen til at rekruttere vilde dyr på dine missioner, mens du også kan spille dig igennem historien sammen med en ven i ”Friends for Hire”-mode!

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *