Header Ad

Header Ad

Klip dit hår hjemme med en hårtrimmer

Hvis du altid har den samme standardfrisure som du bliver klippet med og som du godt kan lide, så kan det være du skal overveje om du skal droppe frisøren, og i stedet blive klippet derhjemme med en hårtrimmer. Det kan godt virke lidt grænseoverskridende for nogen det der med at skulle klippe deres eget hår (eller få konen / kæresten til det), men efter et par ganges øvning vil det være helt naturligt. Og så går det både hurtigt og er billigt.

Hvor mange penge kan jeg spare?

Den almindelige forbruger bliver klippet ca. hver tredje uge – lidt sjældnere hvis der lige er en sommerferie, men lidt oftere når der er store højtider eller et bryllup man skal til, så hver 3. uge passer nok meget godt.

En klipning varierer meget i pris. Nogle steder kan man være heldig at få det helt ned til en 100 kroner, mens man andre steder er oppe at give tæt på 300, så et gennemsnit på 225 er nok ikke helt af vejen.

At blive klippet hver tredje uge svarer til at man bliver klippet 17 gange om året. Med 225 per gang bliver det hele 3.825 kr. man bruger hvert evigt eneste ord på noget så simpelt som at gøre hårene på hovedet lidt kortere. Det er altså rigtig rigtig mange penge du kan spare ved at lære at gøre det selv.

Hvilken hårtrimmer skal jeg købe?

For at det her med at du klipper dig selv skal blive en succes er det vigtigt at du får fat i en ordentlig trimmer. Husk på hvor mange penge du sparer ved at gøre det selv – at købe en billig trimmer fra Netto er et dårligt valg, det er det forkerte sted at spare. For så risikerer du at du får en dårlig oplevelse, beslutter at det ikke fungerer, og igen begynder at blive klippet hos frisøren.

I stedet kan du kigge på denne hårtrimmmer test inde fra AltOmHusOgHave.dk hvor de har testes 10 forskellige hårtrimmere. De har fået score på en skala fra 0-100, og alt over 80 er egentlig et okay køb. Men hvis du alligevel skal gøre det kan du lige så godt gøre det ordentligt og få fat i testvinderen fra Panasonic, som har fået hele 100 ud af 100 i testen. Så bliver det vist i hvert fald ikke meget bedre end det.

Hvordan klipper jeg så?

Når nu så du har fået din trimmer er det bare om at komme i gang med at klippe. Inden du går helt i gang må du nok acceptere for dig selv at de første gange kommer til at blive lidt svære, og at håret måske kommer til at se ikke helt perfekt ud. Indstil dig på at det bliver svært og hårdt, og så kan du kun blive positivt overrasket.

Inden du går i gang kan du gøre 3 ting. For det første kan du læse manualen, det er altid en meget god ide for her kommer de som regel også med et par fifs til hvordan man kan gøre, og det kan også være der er noget lige ved den model du har valgt som man skal være opmærksom på.

For det andet kan du gå på nettet og finde nogle skrevne guides til hvordan man klipper sig selv med en hårtrimmer. Det er godt at finde nogle der er skrevet, for det forklarer det lidt bedre.

Og endelig kan du gå på youtube og se videoer af hvordan man gør, sådan at du kan se alt det du lige har læst.

På den måde har du både læst og set hvordan man gør, og nu skal du så bare gentage det indtil du er ekspert i det.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *