Header Ad

Header Ad

Det bedste webhotel 2018

Når du skal oprette dit webhotel 2018, kan du lige så godt vælge en holdbar løsning fra starten. Der er en række forhold du skal tænke over, før du investerer i dit webhotel. Og før du begynder at bygge en side op fra bunden. Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at vide, hvad du gerne vil med dit webhotel. Skal man finde den helt rigtige webshop løsning, anbefaler vi UnoEuro webhosting, der i 2016 blev kåret som den bedste udbyder af webhoteller. Det er der mange grunde til. Her har du sikkerhed for, at det grundlæggende set fungerer – fra dag 1. Der er ingen grund til at benytte udbydere, der er langsomme, eller ikke har kundesupport. Det er du sikker på at få her. Desuden er priserne lave, og der er ikke alle mulige skjulte gebyrer. Det er her, mange af de gratis sider kan snyde, fordi det i længden ikke er gratis at benytte de forskellige udbydere af gratis webshops. Det som umiddelbart ser gratis ud, kan altså ende med at være en dyr løsning. Derimod er du sikret lave priser og høj kundetilfredshed med UnoEuro.

Det skal være nemt

Det er nemt. Grunden til at vi anbefaler UnoEuro er også, at det er let at have med at gøre. Du kan både være hardcore nørd og benytte løsninger, hvor du selv arbejder med MySql eller bruger en ftp-server. Men det behøver ikke at være svært at lave en hjemmeside. Med UnoEuro er der one-click installation af en række CMS systemer. CMS står for content management system og er den måde, alle wordpress sider og langt de fleste andre blogs er opbygget. Der findes også mere komplicerede CMS systemer som Joomla og Drupal. Fælles for dem alle er, at det er enkelt at sætte sig ind i, og at UnoEuro tilbyder 1-click-installation. Det er utroligt smart. Hvis du har prøvet at have andre udbydere, hvor det ikke var en mulighed, har du allerede nu erfaring med, hvor besværligt det ellers kan blive.

Optimal kundesupport

Endelig kan du både hos ditwebhotel.dk og UnoEuro få hjælp og vejledning. Du kan regne med en kundesupport, der er i top og hjælp til eventuelle problemer, du kan støde på. Måske er du i tvivl om, hvordan du opretter mailadresser, eller hvordan du automatisk kan knytte dem til din eksisterende konto, f.eks. din gmail. Det er rigtigt smart, for på den måde kan du samle alle dine mailkonti et sted og behøver ikke benytte et nyt mailsystem. Konfigurationen er nem, og du kan let navigere i dit kontrolpanel på webhotellet. Der er ingen grund til at udskyde begyndelsen på dit webshop eventyr længere. Det er simpelthen for billigt og for nemt til at lade være. Skynd dig at komme i gang og find ud af, hvor let det er, at komme i gang med din webshop. Det er jo unægteligt sjovere at tjene penge på nettet, end det er at bruge tid på besværlige og dyre løsninger. Det behøver ikke være dyrt at etablere sig som webshop, når du finder den rette løsning.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *