tøjvask

3 år siden |  0 comments  |  Shopping

Når man står og skal have fat i en ny vaskemaskine er der to mulige scenarier. Enten er den vaskemaskine man har gået i stykker, og man skal bare have en ny så hurtigt som muligt, inden tøjbunkerne hober sig så højt op at der ikke er plads i vasketøjskurven, og man bliver nødt til at tage allerede brugt tøj på.

Det andet scenarie er at man har en vaskemaskine som er lidt gammel, og man kan godt se at den nok ikke holder mange år frem i tiden – og kigger på man forbruget af strøm og vand er man ved at få et hjerteslag. Gamle vaskemaskiner bruger nemlig meget mere strøm end de nye moderne, og tit kan man spare hundredevis af kroner på elregningen ved at skifte den gamle strømsluger ud med en ny og mere økonomisk model.

Hvis det er de overvejelser man går med har man masser af tid til at kigge på modeller, mærker, sammenligne priser og alt sådan noget, mens man i det første eksempel allerede er holdt op med at læse her og i stedet er på vej ned til Elgiganten efter en ny maskine.

Men inden du farer af sted, så vent lige 5 minutter. Inden du køber nyt bør du nemlig gøre dig selv den tjeneste at læse en eller flere tests.

Derfor skal du læse vaskemaskine tests


Det er med vaskemaskiner som det er med alle andre produkter. Nogle gange laver de kendte mærker lidt for dyre modeller der ikke er så gode som man skulle tro, og nogle gange kan man finde en model der er bedre end alle de andre, og måske endda til samme pris eller billigere. Det er den slags ting de ikke ved nede i butikken, der er de mindst lige så interesseret i at få solgt den maskine de tjener mest på, og det er ikke altid den som vil være bedst for dig at købe.

Det kan være lidt besværligt at finde frem til de her tests selv, der er mange af dem og en del af dem kommer også frem til lidt varierende resultater, eller tester forskellige parametre. Heldigvis findes der en hjemmeside der samler alle vaskemaskine test sådan at du bare kan gå ind ét sted og hurtigt danne dig et overblik. Og man må jo sige at hvis flere tests er kommet frem til at én model er særligt god må der være noget om det.

Husk at kigge på tilbud


Hvis du gerne vil spare lidt ekstra kan du også sørge for at kigge på der hvor der er vaskemaskine tilbud inden du endeligt beslutter dig hvor hvilken model du skal købe. Her kan du tit finde modeller der har fået fine karakterer i tests, men hvor du kan spare 10 eller 20 % eller endda nogle gange mere. Og at spare 10 til 20 procent af et produkt til flere tusinde kroner må siges at være meget godt, og så kan det godt betale sig at bruge de 5 minutter ekstra.

Andet man skal være opmærksom


Det sidste råd vi vil give inden vi vil lade dig kigge på vaskemaskinerne i ro og fred er at du også skal huske at kigge på leveringstid og leveringspris. Hvis du skal have skiftet din gamle model ud gør det nok ikke så meget om den kommer i morgen eller om 3 uger, men mangler du en vaskemaskine her og nu skal du finde det sted der leverer hurtigst.

Og husk også at se hvor meget du skal betale for det, her kan priserne også svinge voldsomt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det bedste webhotel 2018

Når du skal oprette dit webhotel 2018, kan du lige så godt vælge en holdbar løsning fra starten. Der er en række forhold du skal tænke over, før du investerer i dit webhotel. Og før du begynder at bygge en side op fra bunden. Først og fremmest er det...

Read More
Lån trods RKI

Du kan godt låne penge, selvom du er i RKI. Det kan være, at du helt akut har brug for et lån, og så kan du låne penge hos en pantelåner. Du kan læse mere om at få lån, selvom du står i RKI , hvilket du kan læs mere om på Nabi.dk. Du kan også få mass...

Read More
Find alternativet til Apple Watch

Når du skal ud at købe et Apple watch eller et smartwatch fra en anden producent, er det selvfølgelig overmåde interessant, hvor mange penge det koster. Du bør være meget opmærksom på, om kvalitet og pris hænger sammen - og så skal du i øvrigt bruge...

Read More