Header Ad

Header Ad

Ny studerende i København

Hvis du en af de mange nye studerende, der er kommet ind på drømmeuddannelsen i København, så står du indledningsvist med et problem på hænderne. Dette problem drejer sig naturligvis om hvor man kommer til at bo i sin nye studieby. Man kender højst sandsynligt ikke alt for meget til hovedstadens mange forskellig bydele, så hvor skal man starte. Fortvivl ikke, det skal nok gå alt sammen. Svaret er områderne omkring Vanløse eller Brønshøj. Læs videre her.

Lejebolig i Brønshøj eller lejlighed i Vanløse

Hvis du som mange nye studerende kommer fra en mindre by, så kan det være lidt af et kulturchok at komme til hovedstaden. For at mindske chokket en smule, bør man muligvis overveje at tage et kig på enten en Lejebolig Brønshøj eller Vanløse, der selvfølgelig ligger i københavn, men en lidt mere stille tilgang til tingene; hvilket er lig med lidt mere fred og ro. Brønshøj er desuden også den bydel, der har det største antal indfødte københavnere, så man kan med en vis ret sige, at man får det bedste fra både landsbyen og storbyen, hvis man vælger lejlighed i Brønshøj. Bydelen er desuden hovedsageligt sammensat af villahuse, men har dog også mange lejligheder og en del kollegier, hvis man hellere vil tage den rute. Man skal nu ikke kimse af Vanløse, der på mange måder minder om Brønshøj. Med en lejlighed i Vanløse er man ligeledes samtidigt en del af København, og samtidigt i tilstrækkelig god afstand fra de største støjgener.

Perfekt til at dele med andre

De mange villahuse i Brønshøj er ideelle som delebolig med f.eks. nogle af ens nye medstuderende eller venner fra hjembyen, der også er draget til København for at studere. Dette er da også en metode, der benyttes af rigtig mange studerende. På denne måde får man virkelig noget for sine kroner og ører, og der vil desuden altid være en ven, der vil lægge øre til, hvis man har haft en hård dag på uni. Hvis man derimod vælger lejlighed i Vanløse, så kan man få en betydeligt billigere lejlighed end naboerne i det eftertragtede Frederiksberg.

Godt lokalmiljø til det basale

Både Vanløse og Brønshøj har glimrende indkøbsmuligheder, så man ikke behøver at skulle slæbe for langt med indkøbsposerne efter en lang dag i skole. Hvis man en aften nu ikke har energien til at lave den obligatoriske aftensmad, så har begge bydele faktisk også en masse spisesteder at byde på. Hvis man som en del studerende har børn, så er der også gode muligheder for at få passet ungerne i dagsinstitution. F.eks. kan Brønshøj prale af hele syv vuggestuer, seks børnehaver og endda to skoler; og det er samme historie med Vanløse, der ligeledes bugner med gode dagsinstitutioner.Alt dette gør Brønshøj eller Vanløse til perfekte bydele til børnefamilierne – studerende eller ej.

Dog ingen Metro

Der er endnu ingen Metro i Brønshøj, men der er dog både busser og S-tog, der går døgnet rundt. Hvis man af den ene eller anden grund er nødt til at hoppe på metroen, så er det bare en kort smuttur til Vanløse, som er den nærmeste Metrostation.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *