Header Ad

Header Ad

3 gaveidéer til de kommende forældre

Kommende forældre har brug for en masse nye ting, som de ikke har liggende i skabene i forvejen. Nu er der fokus på babyens behov, og i denne forbindelse findes der masser af gode idéer, som du kan tænke på, inden babyshower-festen dukker op. Dog kan det samtidig være noget af en jungle at bevæge sig rundt i, hvis forældrene ikke har lavet en ønskeseddel, inden den lille ny melder sin ankomst. Læs derfor med herunder, og få inspiration til, hvilke gaver du kan give til de kommende forældre, som snart får deres lille guldklump at se.

Bøger

Bøger er og forbliver en klassiker, når gaven til den lille søde baby skal findes. Selvom den nyfødte baby ikke kan følge med i historien om Ole Lukøje, når kufferten til drømmeland skal pakkes, er der god grund til at give en række sjove børnebøger. Bøgerne kan nemlig gemmes til, når barnet bliver ældre, hvor han/hun vil værdsætte en god godnathistorie. Rør og føl bøger er ligeledes vældigt populære, hvis du ønsker at give et par bøger, som de helt små vil få glæde af. Under højtlæsningen af disse bøger har barnet mulighed for at mærke, hvordan eksempelvis dyr føles.

Opbevaringsløsninger

Når alle de nye legesager til det nyfødte barn skal ryddes af vejen, er gode opbevaringsløsninger et must. Her findes der en lang række af pæne og søde løsninger, så du ikke behøver at give en flettet kurv i gave. Boghylder, der kan hænge lavt på væggen, er blandt andet en fin løsning, så barnet har muligheden for at gribe fat i sine yndlingsbøger i fremtiden. Er der godt med plads inde på børneværelset, er en legetøjskiste ligeledes en god og sjov idé. Vælg en kiste med et sødt eller morsomt motiv. Kisten gør det sjovt at rydde op og holde orden på værelset, og dens låg kan bruges som en lille bænk eller siddeplads. Er du bedsteforældre og ønsker at overnatte på børneværelset, kan du endvidere gå all in og forære forældrene en sovesofa. Mange sovesofaer har indbygget opbevaring, så pladsen på værelset kan udnyttes fuldt ud.

Tøj

Ønsker du at give den lille ny noget sødt tøj, findes der også i denne forbindelse mange forskellige muligheder. Bodystockings er dog et populært valg, da der i høj grad er brug for mange af disse tøjdele i det første år af barnets liv. Sørg desuden for at vælge tøjdele lavet af bomuld, så barnet kan have en behagelig temperatur i alle døgnets 24 timer. Har du lyst til at forære noget tøj, som passer til årstidens kulde, kan du ligeledes kigge nærmere på blandt andet flyverdragter, futter i uld, søde og bløde elefanthuer eller et par lækre vanter. Se for eksempel et bredt udvalg af sødt børnetøj til det nyfødte barn på luksusbaby.dk.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *