Header Ad

Header Ad

5 gode gaveidéer til manden, der har alt

Kender du også det, at man sidder juleaften eller til en fødselsdag og har købt en gave, man ikke glæder sig til at give? At man (i mangel på idéer) har købt en lidt ligegyldig gave til manden, der har alt – underbukser, deodoranter og parfumer, gavekort og sokker for eksempel. De ting er blevet givet uendeligt mange gange før, og sikkert også af én selv. Vil du derimod gerne kunne give en gave, der skiller sig ud fra mængden, som vil blive husket og værdsat, selvom den ikke stod på modtagerens ønskeseddel, så læs med her.

Gør hverdagen en smule sødere

Hvis din gavemodtager er en sand livsnyder, bør han sætte pris på at få serveret sin vin helt perfekt. Til det formål er en vinilter essentiel. En vinilter sørger for at hæve niveauet for selv den mest tarvelige papvin fra brugsen til helt nye højder. Er manden dog en større vinkender, vil han ikke bare se en vinilter som støttehjul til den halvsløje, billige Merlot, men som et krav for at den dyre Barolo kommer til sin ret. Er han dog mere til en kold øl, er en vinilter måske ikke det oplagte valg. Her falder et minikøleskab sikkert i bedre jord. Et minikøleskab er utrolig praktisk og kan placeres hvor som helst i nærheden af en stikkontakt. Lyst til en kølig pilsner ude på værkstedet? Ikke noget problem! Et minikøleskab kan også være smart til teenageværelset, hvis ungerne er i den fase, hvor de ikke gider at ses af eller snakke med nogen. Er manden dog hverken til øl eller vin, sætter han i hvert fald helt sikkert pris på en god nats søvn. Og til en god nats søvn hører også en rolig, rar vækning om morgenen. Her kan et vækkeur med indbygget solsimulator være en fantastisk gaveidé. Den sikrer nemlig, at opvågningen foregår i et roligt, naturligt tempo, præcist som hvis kroppen reagerede på solen udenfor.

Maskiner, der bliver et must-have

Er den mand, du skal give gave dog lidt af et legebarn forklædt i en voksen krop, kommer her et par stykker legetøj, der stadig er i orden at sætte pris på som en kedelig voksen. En drone kan peppe selv den mest indædte legetøjshader op. De små maskiner bliver stadigt mere og mere udbredte i detailhandlen, og derfor bliver de også billigere og billigere. Droner tilbyder både den samme underholdning som andre modelfly og –helikoptere, men indeholder samtidigt den funktion, at den kan filme under flyvning. Hvis den gavemodtagende mand dog ville synes, at det var lidt for sjovt og uden en egentlig nytteværdi, findes der et perfekt kompromis mellem praktisk og underholdende – en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper slipper manden, der har alt for at bruge sin værdifulde tid på en så kedelig pligt som at slå græsplænen. Til gengæld kan han sidde indenfor i en blød lænestol med en kold øl og se plænen blive forvandlet for øjnene af ham (hvis han da ellers får minikøleskabet ved hans næste fødselsdag). Forhåbentligt er du nu fuldstændigt afklaret med, hvad du skal give ham i din familie, der har alt.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *