Header Ad

Header Ad

Afbudsrejser til Fuerteventura all inclusive: hvordan og hvorfor?

Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske Øer og er beliggende i det (meget kreative navngivet) kanariske øhav i Atlanterhavet. Øen er spansk og ca. tre gange så stor som Bornholm. Omgivet af hav, et utal af badestrande og omgivet af et folk der taler en lækker spansk dialekt, lyder det jo næsten som et paradis på Jord. Og det ville det heller ikke være løgn at kalde det.

Øen tilbyder mile vis af kridhvide strande med blå og rent vand, nøjagtig som man ser det på film, hvor man tænker det må være for godt til at være sandt. Men det eksistere i virkeligheden og du finder det på Fuerteventura.

Færre turister, mere strand til dig selv

Fuerteventura ligger lige i nabolaget af Tenerife og Gran Canaria, de to nok mest populære turistmål. Af denne grund er øen ikke ligeså overøset af turister, så du kan få lov til at holde din charterferie i ro og mag.

Af samme grund er store dele af øen også endnu uberørt af turismen, så tag du hellere end gerne en bil under armen og sæt noget af din ferie af til at tage ud og udforske byen. Om det så er for at kigge på arkitektur, finde lækker mad, snakker med byens indbyggere eller helt overordnet set blot opleve en anden kultur, så er der rig mulighed for det på Fuerteventura.

Få fyldt maven på din ferie

Når man snakker kultur, skal man også snakke mad. Og det finder du selvfølgelig også på Fuerteventura.

Det vi i dag kender som ferie-køkkenet har også ramt denne spanske ø’s kyster, så i de fleste restauranter og på de fleste hoteller, kan du finde både italiensk, kinesisk og amerikansk mad.
Men bevæger du dig ud i de førnævnte uberørte områder, begynder du at ramme den slags mad de lokale nyder.

Papas arrugadas con mojo lyder måske vældig eksotisk, men sandheden er nu alligevel at der her blot er tale om kartofler kogt i saltvand med en meget stærk rød sovs hældt over sig. Fuerteventuras lokale spise holder sig ofte meget simpel og er ofte årstidsbaseret.

En meget populær spise fra den spanske ø, som du sikkert allerede kender til, er Churros. Retten er i korte træk en friturestegt dej rullet i kanelsukker og ofte nydt til en kop varm kakao eller en kop kaffe.

Få hele ferien dejligt billigt gennem Rejsetilbud.dk

Du tænker måske at en rejse til en så fantastisk ø må koste en del penge, men er du klar med pakket taske i sidste øjeblik, kan du være heldig at finde din rejse som en afbudsrejse.

Rejsetilbud.dk kan du holde øje med hvornår rejsebureauerne tilbyder rejser til Fuerteventura som afbudsrejser, og hurtigt få klikket dig ind og hevet billetterne hjem dejlig billigt. Priserne er generelt set heller ikke ligeså høje som hos rejser til Tenerife og Gran Canaria, da charterferier til Fuerteventura som sagt heller ikke er lige populære. Endnu! Så skynd dig at book en ferie mens det stadig er billigt.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *