Header Ad

Header Ad

Find den perfekte badedragt til din næste ferie

Efter bikiniens store dominans på modescenen de seneste årtier er badedragten nu tilbage. Og den er i stærkt fremmarch. Badedragten slanker og er behagelig at have på og er derfor et mere og mere populært valg blandt kvinder verden over. Tidligere hvor bikinien havde overtaget, var badedragten ofte noget man så ældre kvinder i.
Men den opdeling er slut nu. Badedragten er for kvinder og piger i alle aldersgrupper. Den kommer i mange udformninger, snit og farver. Der findes derfor også helt sikkert en badedragt til dig, der kan få dig til at føle dig som den lækre strandsild du er.

Badedragten passer til alle – uanset figur

Den kvindelige krop findes i mange former og silhuetter. Uanset hvilken figur man har, passer badedragten til en. Maven er ofte det område på kroppen, som mange kvinder har komplekser med. De synes at de har for mange deller, eller at maven er lidt for rund og de vil derfor ikke føle sig tilpas i en bikini. Selvom mindreværdskomplekserne nok snarere skyldes en usund kropskultur end forkert udseende, så er det altid noget, at der findes en god løsning for denne type kvinder. Nemlig badedragten.
Den holder sammen og strammer op på de lidt blødere faconer på kvindekroppen. Ønsker man et slankende look så gå efter den sorte badedragt, der giver en slankere silhuet til den ellers formede kvinde. Derudover er det også vigtigt at gå efter en badedragt, der passer til ens barm. Har man store bryster, har man ofte brug for en badedragt med skål, mens en lille barm kræver mindre støtte.

Leg med faconer og farver

Badedragten kommer i utallige faconer og farver. Der findes derfor noget for enhver smag. Faconen kan vælges efter kropstype. Visse snit klæder nogle bedre end andre. Det er også forskelligt, hvor meget hud man har lyst til at vise. Nogle kan lide badedragter med højt snit til benene og dyb udskæring både til ryggen og brystet.
Andre igen vil hellere have en mere lukket badedragt, der dækker ryggen og brystet og som måske endda har ben, sådan at noget af lårene også er dækket til. Udover faconen er der selvfølgelig også farver og mønstre at tage stilling til. Her handler det mest om personlig smag, men det er samtidig også værd at tænke over, at diverse mønstre og farver kan fremhæve din krop på forskellig vis. For eksempel vil lodrette mønstre visuelt slanke kroppen, mens tværgående linjer vil få kroppen til at virke bredere. Farverne har også en virkning. Lyse farver fremhæver, mens mørke farver skjuler.

Pas godt på din badedragt

Har du investeret i en flot badedragt så husk også at passe godt på den. Hvis man ikke behandler den ordentligt, kan den hurtige blive slap i elastikken og kedelig at se på. Går man derimod op i at opbevare den rigtigt, kan ens badedragt skabe glæde i flere sæsoner fremover. Sørg altid for at skylle din badedragt grundigt i rent vand, når du er færdig med at bruge den. Saltvand har den nemlig ikke godt af. Derudover skal den tørre i skyggen og ikke i solen, da den både afbleger og slider stoffet.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *