Header Ad

Header Ad

Er der forskel på strømper til kvinder og strømper til mænd?

Man kan blive fristet når man står i butikken og kigger på strømper, og lige ser et godt tilbud eller nogle flotte farver i strømpemodellen til det modsatte køn. For er der egentlig forskel på strømper til mænd og til kvinder? Eller kan man bare bytte rundt som man har lyst til? Det får du svaret på her.

Materialerne er de samme…

Der er ikke forskel på materialerne, bomuld er jo bomuld, så på den måde er der ikke forskel. Man kan dog godt opleve at der er forskel på sammensætningen af materialer i strømper der ser ellers ens ud, sådan at herrestrømperne er lidt grovere i det end de kvindelige modparter.

Det skyldes at man har en forventning om at mænd generelt slider lidt mere på strømperne end kvinder gør det, og derfor laver man strømperne lidt stærkere så de kan klare det ekstra slid.

Pasformen er nærmest den samme

Hvis man ser et billede af en herrefod og en damefod kan man se at de ser næsten ens ud. Der er godt nok mange forskelle mellem mænd og kvinder, både i den måde vi opfører os på og i den måde vi ser ud på, men lige når det kommer til fødder er der ikke rigtig andre forskelle end størrelsen, og derfor er strømperne også syet så pasformen er stort set den samme. Det betyder at du sagtens kan købe en strømpe til det modsatte køn, og at den så vil passe dig ganske udmærket. Du skal bare være opmærksom på at du køber den i den rigtige størrelse, og at størrelserne er ens.

Damestrømper er lidt lavere

Hvis man kigger på damestrømper sammenlignet med strømper til mænd kan man se at mandestrømperne som regel går længere op over anklen end dem til damerne gør det, og at det er sådan standardmodellen ser ud.

Det er ikke fordi det gør så meget – en dame kan jo sagtens have en strømpe på der er lang, og når man lige vænner sig til det kan en mand også sagtens have en kort strømpe på, men man skal bare være opmærksom på det hvis man kommer til at købe en standardmodel til det modsatte køn.

Designet er anderledes

Og så er der jo det med designet. Hvis man kigger på en side med mange forskellige strømper kommer man hurtigt til at se at der er stor forskel på hvilke strømper der er lavet til mænd og hvilke der er lavet til damer.

De strømper som primært er tiltænkt damer er normalt set lidt mere blomstrede og med flere farver og bare sådan lidt mere pigede i det end dem der er lavet til mænd, som normalt er lidt grovere og mere maskuline i designet. Men det betyder ikke at der ikke er strømper designet til damer som mænd kan gå i, og omvendt. Et godt eksempel er jo de klassiske sorte strømper som er sorte uanset hvad, og hvor det derfor ikke gør den store forskel om man køber den ene eller den anden type.

Vi håber at artiklen har gjort dig klogere på forskellene og lighederne mellem strømper til kvinder og strømper til mænd, og at det er noget du kan have i baghovedet næste gang du skal købe strømper. Konklusionen må være at hvis du bare er opmærksom på de ting vi har været inde over her er der ikke noget i vejen for at købe strømper der ellers var lavet til det modsatte køn hvis du finder en fed model eller et godt tilbud.

Hvis artiklen her hjulpet dig så giv den gerne et like eller en share J

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *