Header Ad

Header Ad

Er din garderobe klar til sommeren?

I de kolde vintermåneder er det ikke så oplagt at købe andet tøj end striktrøjer og lange bukser, men så snart solen kommer frem, er det en helt anden sag. Nu skal du have de lette sommerkjoler, kortærmede bluser, og hvad der ellers har ligget bagerst i skabet i lang tid, frem til daglig brug. Det kan dog være rart at opdatere garderoben med lidt nyt hist og her, og derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du får råd og plads til lidt nyt til garderoben.

Ryd op i dit varme tøj

For det første er det en rigtig god idé at rydde op i dit tøj i ny og næ. Når du graver sommertøjet frem fra bunden af skabet, kan du ligeså godt få lidt orden i garderoben samtidigt. Start med at gennemgå dit vintertøj. Hvis der er noget af det, du ikke har haft på overhovedet i løbet af vinteren, så er der nok ikke så stor sandsynlighed for, at du kommer til at bruge det igen. Sorter alt det fra, som du alligevel ikke bruger. Du kan give tøjet til en genbrugsbutik eller sælge det online, hvis du har brugt mange penge på det engang. Når du har ryddet ud i skabet, har du bedre plads til at få skabt en vis orden i dit skab, så det bliver nemmere for dig at finde de stykker tøj, du skal bruge.

Find gode fund på loppemarkedet

Når du finder dine sommerkjoler frem efter en lang vinter, kan det godt føles som om, at du får helt nyt tøj. Det er selvfølgelig en billig måde at få en ny garderobe på, men du kan sikkert også komme ud for, at dit indre shoppegen bryder ud, og du tager på udkig efter lidt nyt tøj. Det kan være en god idé at finde lidt inspiration på nettet, for eksempel ved at klikke ind og se mere her hos denne webshop, der også har en fysisk butik i Horsens. Selvom det er fedt at købe nyt tøj, er det også værd at tage en tur i dine lokale genbrugsbutikker. I løbet af foråret er der ofte også en hel del loppemarkeder, hvor du, ligesom i genbrugsbutikkerne, kan være heldig at få en masse virkelig fedt tøj med hjem til næsten ingen penge. Når du køber brugt, er der ikke ligeså stor risiko for, at du har samme kjole på som tre andre til sommerfesten på jobbet, som hvis du har købt en kjole i H&M. Desuden kan du få mere tøj for meget færre penge, og når du er særligt heldig, har tøjet ikke engang været brugt før.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *