Header Ad

Header Ad

Find alternativet til Apple Watch

Når du skal ud at købe et Apple watch eller et smartwatch fra en anden producent, er det selvfølgelig overmåde interessant, hvor mange penge det koster. Du bør være meget opmærksom på, om kvalitet og pris hænger sammen – og så skal du i øvrigt bruge lidt tid på at undersøge markedet, så du er sikker på, at du finder dig det bedste tilbud.

Apple Watch – er det pengene værd?

Et Apple Watch koster en del penge, men der er trods alt en væsentligt prisspænd mellem de billige og dyrere modeller. Du kan få et Apple Watch til 2.400 kroner, men på den anden side kan du sagtens finde en nyere model, der koster 1.000 kroner mere. Det er mange penge, og spørgsmålet er, om uret er pengene værd. De fleste brugere af uret vil svare ja.

Du får nemlig et godt og stabilt produkt, der efterhånden er fri for de værste fejl, og som på samme tid arbejder fint sammen med din iPhone. For mange mennesker er det nemlig vigtigt, at uret og telefonen bærer samme mærke, hvilket med iPhonens udbredelse i Danmarks giver Apple Watch et klart forspring.

Tre alternativer til Apple watch

Hvis du nu alligevel ikke ønsker at anskaffe dig et Apple Watch, er du så heldigt stillet, at det ikke skorter på alternativer, som alle kan levere en meget fin ydelse og på samme tid koster mindre.

Samsung Gear S3

En af de fede ting ved Samsung Gear S3 er, at det faktisk minder meget om et almindeligt ur i sit udtryk. Det ligger ikke og famler mellem både at være ur og gadget, hvilket ville betyde, at det til syvende og sidst ikke ville være nogen af delene. Der er stort fokus på sundhedsdelen i dette smartwatch, som blandt andet tæller en pulsmåler. Uret kan også automatisk notere, når du går. løber eller svømmer.

Uret koster omtrent 2.700 kroner og er dermed noget billigere end Apples series 2.

Pebble

Pebble er måske en smule ukendt for de danske forbrugere, men ikke desto mindre er der her tale om et smartwatch, der absolut udviser et meget fint potentiale. Den oprinde ur-funktion er vægtet højt, hvorfor LED-skærmen altid er tændt, så du konstant kan orientere dig om, hvad klokken er. Hvis du er en ivrig svømmer, bør du nok ikke købe dette smartwatch, da det ikke tåler vand i særlig høj grad. Det kan tåle stænk, men du bør ikke anvende det, hvis du er meget under vandet. Med en batteritid på op til hele 7 dage og samtidig mulighed for at anvende uret både sammen med iPhone og Android-telefoner, kan du faktisk erhverve dig et fint smartwatch for få penge.

Pebble er set til omtrent 1.600 kroner.

Vivoactive

Vivoactive er en gammel kending inden for de smarte ure. Her får du et smartwatch, som langt hen ad vejen kan stille dig tilfreds. Du kan bruge uret til monitorere dine fitness udfoldelser, og desuden er uret optimeret til at kunne modtage sms’er, mails og så videre. Og med den indbyggede GPS kan du let tracke din seneste løbetur i skoven.

Vivoactive fås i mange prisklasser, og du har her bestemt en god mulighed for at få et smartwatch til en en meget overkommelig pris.

Leder du efter unikt ur til en god pris så tjek gerne priser på Apple Watch og smartwatch online.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *