Header Ad

Header Ad

Her er 3 sjove aktiviteter, du kan begynde på i foråret

Foråret er langsomt på vej. For mange er det lig med, at man kan begynde at være mere udenfor, mens det for andre er en måde at få livsglæden tilbage på.

For nogle symboliserer foråret også nye udfordringer og aktiviteter, som skal prøves af. Hvis du hører blandt dem, som godt kunne tænke dig at finde en ny, spændende hobby at dyrke i foråret, så kan du i denne artikel få tips til 3 forskellige fritidsaktiviteter, der måske kunne være noget for dig.

1) Lær om urter, og dyrk dem eventuelt selv

(C) https://pixabay.com/no/basilikum-urt-spice-blader-gr%C3%B8nt-1911585/

Urter er nogle fantastiske naturmidler, som igennem årtusinder har været benyttet som medicin i mange antikke kejserriger.

Selv i dag bruger mange urter til at kurere forkølelser, og selvfølgelig til at give maden mere smag. I de seneste år er det også blevet in at benytte urter til fremstilling af aromatiske dufte, sæber osv.

Hvis du bliver glad af havearbejde, kunne du bruge dette forår på at lære mere om anvendelse og dyrkning af urter. Det gør ikke noget, hvis du ikke har din egen have – urter kan nemlig nemt dyrkes i mindre trækasser eller potter. For at finde ud af mere omkring urter, kan du låne bøger om emnet på biblioteket eller gå på nettet.

2) Følg med i din yndlingssport

(C) https://pixabay.com/no/ferrari-boulid-fernando-alonso-957563/

Det er ikke alle, der er lige glade for at dyrke sport i fritiden. Mange synes derimod det er rigtig underholdende at følge med i sportsgrene i fjernsynet, hvor det foregår på eliteplan.

Hvis du er sportsinteresseret og også kan lide at sætte spil på sport, så har du meget at se frem til i foråret 2017. Traditionen tro byder foråret nemlig på mange spændende sportsudsendelser – f.eks. den nye Formel 1 sæson 2017, som starter den 26. marts og varer frem til 26. november. I foråret afholdes også Champions League slutrunderne, hvor de Europas bedste fodboldklubber konkurrerer om en finaleplads på Millennium Stadium i Cardiff den 3. juni.

Uanset hvilken sportsgren du bedst kan lide, så er foråret et oplagt tidspunkt at dyrke din sports passion – måske kunne du også begynde at spare op til at se en live begivenhed!

3) Begynd på en sjov type motion

(C) https://pixabay.com/no/stretching-sport-kvinne-ut%C3%B8veren-498256/

Er du en af dem, som har svært ved at komme ud af døren og ned i fitness centeret? For mange danskere er det svært at finde motivationen til at komme i gang med at dyrke motion, ofte fordi det er kedeligt, tidskrævende eller dyrt. Men det er faktisk muligt at dyrke sjov motion – og når du først er kommet i gang, bliver du garanteret mere glad i sindet.

Motion er mange ting – det kan være alt fra holdtræning til løbeture eller styrketræning i fitness centeret. Men det kan også være dans, en tur i svømmehallen eller bevægelse med genstande som hula-hop ringe og sjippetov. Motion kan endda være at gå en længere tur i den dejlige natur.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken type motion, der passer bedst til din stil, så prøv at sætte dig ned med en kuglepen og et stykke papir. Tænk over de motionstyper, som gør dig glad, og skriv dem ned. Hvis du bedst kan lide at svømme, så burde du prøve at komme i svømmehallen 2-3 gange om ugen dette forår – eventuelt med dine venner, da motion i selskab med andre ofte er sjovest.

Hvis du er på budget, så hold dig til simplere, men stadig sunde ting som løb, gåture eller træning med genstande, der kan købes billet (fx hula-hop ringe).

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *