Header Ad

Header Ad

Inspiration til Halloween

Udskårne græskar, slik og uhygge. Masser af ting er forbundet med halloween, og én ting, som du ikke kommer udenom, er uhyggelige men sjove kostumer. Den amerikanske tradition har langsomt men sikkert spredt sig til Europa og er efterhånden en fast del af det danske efterår. Det, vi herhjemme kalder for allehelgensaften, er derfor nu mest af alt spindelvæv, edderkopper, spøgelser og hekse – og børn såvel som voksne mennesker iklædt halloween udklædninger.

Der er også flere og flere hvert år, som tager traditionen med at pynte huset uhyggeligt op til sig. Hvis du desuden, som så mange andre, har et barn, som gerne vil afsted til et udklædningsarrangement til halloween, så er der stor chance for, at det kræver et nyt kostume. Det kan være svært at finde på noget uhyggeligt at klæde sig ud som, så derfor kommer her en smule inspiration til halloween udklædninger, som du og dit barn i fællesskab kan overveje som temaer.

Heksen

Heksen er en klassisk udklædning, som findes i masser af afskygninger. Det er typisk piger, som klæder sig ud som hekse, og derfor kan du da også finde både lyserøde og søde heksekostumer, men også de typiske sorte og mørke kostumer med den spidse hat og kost. Derfor findes der også et heksekostume, som passer netop til din datters personlighed, hvad end hun er til uhygge eller ej. Derudover er heksen også et halloween kostume, som tillader, at man gør det personligt. Der findes masser af hatte, tænder og andet tilbehør, som sikrer, at ingen har præcis samme udklædning på den aften.

Zombien

At klæde dit barn ud som en zombie er muligvis et af de mere krævende halloween udklædninger. Enten skal der lægges en solid makeup, som ser uhyggelig og skræmmende ud, eller også kræver det en uhyggelig maske. Desuden kommer der blod på tøjet. Så hvad end du vælger at købe et færdigt kostume eller selv at skabe det, så kræver det en indsats. Tøjet kan du i princippet selv kreere, det kræver blot lidt falsk blod, noget brugt tøj og en saks. Masken er nok det nemmeste valg, men der findes heldigvis masser af muligheder. Hvis du går med den færdigkøbte version af zombien, som med god sandsynlighed ligner bedst, så klik her for et større udvalg. Samme link giver også adgang til mange andre kostumer.

 

Spøgelset

Hvis dit barn måske synes, at det kunne være sjovt ikke at blive genkendt i hans eller hendes kostume, så er det klassiske spøgelse oplagt som udklædning. Selvom det måske er en kliché med lagnet over hovedet og huller til øjnene, så er det alligevel så klassisk en halloween udklædning, at det er sjovt. Det er nemt at strikke sammen, og uanset om du bruger et gammelt lagen hjemme fra kommoden eller et nyt, billigt lagen, så kan det gå som værende et spøgelse. Ingen vil være i tvivl om, hvad det skal forestille, og det kræver blot et par minutter med en saks at lave.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *