Header Ad

Header Ad

Porcelæn og keramik hitter lige nu

Hvis du tager et hurtigt kig gennem indretnings- og boligmagasinerne, bliver det tydeligt at porcelæn og keramik er et stort hit lige nu. Særligt ’gammelt’ porcelæn og keramik er populært. Det vrimler med gode tips til hvor og hvordan man får fingrene i disse produkter, som ofte er flere årtier gamle. Det er en perfekt måde at bringe personlighed ind i indretningen på. En rå keramikskål eller keramikvase fortæller en fin historie, når den står ved siden af en ny og stilren vase. Dette miks af nye og gamle ting er fantastisk flot og er nemt at udføre. Man kan vælge at gå på jagt i sine egne gemmer eller i en slægtnings gemmer, her vil man helt sikkert finde nogle fede, gamle ting. Hvis man ikke lige har mulighed for at gå på jagt hos en slægtning, kan man gå i enhver genbrugsbutik eller butik med brugte og gamle ting. Her vil man med garanti finde nogle fede keramik og porcelæns ting til billige penge.

Rå keramik i indretningen

Når man køber keramik, er det ofte for at give et råt look til sin indretning. Der findes selvfølgelig keramik skåle og vaser, som ikke har et råt udtryk, men langt de fleste har netop dette rå visuelle udtryk. Når man snakker om dansk indretning, kommer ordet minimalistisk ofte op med det samme. Den danske indretning kan virke meget hvid og stilren, hvilket for nogle er kedeligt og ikke særlig opfindsomt. For andre giver de rene linjer ro. Indretning er selvfølgelig meget personligt og afhænger i høj grad af personlig smag og stil. Hvis du er en af dem, der har hvide vægge og et generelt minimalistisk udtryk i dit hjem, kan du med fordel overveje at tilføje nogle keramik elementer. Det vil skabe en fin kontrast til resten af stilen og dermed skille sig ud. Samtidig vil det bringe personlighed ind i indretningen.

Klassisk design i porcelæn

Hvis du ikke er til det rå visuelle udtryk, kan du også være vaser og skåle i porcelæn. Disse er ofte ikke så rå og giver et mere roligt udtryk. Du kan f.eks. vælge at købe den klassiske Lyngby vase. Køb en hvid vase, hvis du vil have et klassisk og stilrent udtryk. Den klassiske Lyngby vase er blevet relanceret og kommer nu i mange udgaver. Hvis du vil have lidt farve ind i din indretning, findes vasen nu i farvet porcelæn herunder mørkeblå, grå, sort og mintgrøn. Hvis du ikke er så meget til porcelæn, eller bare vil have et mere unikt produkt, findes den klassiske Lyngby vase nu også i glas. Vasen har det samme visuelle udtryk som den klassiske vase i porcelæn, man glasset giver alligevel et andet udtryk. Glasvasen fås både i klart glas og farvet glas. Hvis du ønsker mere inspiration kan du besøge Lyngby Porcelæns hjemmeside. På denne side kan du læse mere om de forskellige kollektioner i forbindelse med relanceringen og forhåbentlig blive inspireret og få nye idéer til din indretning.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *