Header Ad

Header Ad

Vinderup boomer inden for retrolamper

“Let there be light”.

Sådan lyder den meget kendte sætning, formuleret af gud, og nedskreven i 1. Mosebog i Bibelen. Og sådan tænker Vinderup også. Men Vinderup tænker ikke på al slags lys der findes. De tænker på retro-lys.

Retro lamper er noget for sig selv, og selvom man ikke skulle tro det, findes der faktisk stor udbud og efterspørgsel af dem. Ihvertfald i Vinderup.
Ifølge retrolamper.dk, så er Vinderup en af de byer med flest retro lamper til salg på DBA. DBA (Den Blå Avis) er et forum, hvor man kan købe brugte ting af tidligere ejere. Og dem er der en masse af i Vinderup, når det angår retro lamper.

 

Hvis du mangler en lampe, kan det være nyttigt at kigge på DBA. Men hvis du leder efter en bestemt slags lampe – en retro lampe – så kan det være endnu mere nyttigt at tage et smut forbi Vinderup selv. I Vinderup kan man nemlig finde loppemarkeder, hvor retro lamper bliver solgt, og ligesom på DBA, så findes der mange til loppemarkederne. Hvis man enten leder efter en flot lampe, har flere gamle lamper i forvejen eller bare elsker retro lamper og deres look, så er Vinderup en oplagt mulighed til dit næste køb. For både på nettet og i byen, så tilbyder Vinderup dig en masse retro lamper.

 

Men hvad er retro lamper egentlig? Der findes ikke som sådan en fast definition på hvad retro lamper er, men det er først og fremmest lamper som er retro, altså gamle. Der findes retro lamper som er lavet som nye og som bare ligner gammeldagse lamper men er lavet i moderne kvalitet, og så findes der retro lamper som er lamper der rent faktisk stammer fra 70’erne og 80’erne.
Lige meget hvad, er retro lamper flotte og interessante lamper. Så hvis du nogensinde mangler en, så ved du at Vinderup er stedet med flest retro lamper til salg.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *