Header Ad

Header Ad

Sådan finder du nemmest en ny kontorstol

Hvis du bor i en lille by som Vinderup kan det godt være lidt svært at finde de helt rigtige produkter. Det er ikke fordi vi har det hyggeligt og rart her i byen, det har vi skam, og vi kan da også prale af både en brugs og en Netto og hvad ved jeg. Men når det kommer til lidt mere specielle produkter som kontorstole har vi verdens største udvalg. Derfor får du her nogle tips til hvordan du kan få fat i et lidt større udvalg, nemt og bekvemt.

Køb den dog på nettet

Det aller første tip er at gå ind på nettet og finde den nye kontorstol derinde. Der er webshops som Dansk Kontorstole Forsyning hvor du nemt og bekvemt kan bestille og få den leveret lige til døren. Der har du et stort udvalg og kan se stolene fra mange forskellige vinkler før du bestiller – og så kan du også vælge mellem en masse forskellige farver, mange flere end de har i butikkerne.

Man kan sige at det faktisk er lidt af en nødvendighed at bestille online når man bor i en lille by, men selv hvis man boede i en større tror jeg at det kunne være rarest at bestille over nettet alligevel. For det første er sådan en kontorstol jo ikke særlig mobil, og det betyder jo at det kan være ret besværligt at få den om bord i bilen, i hvert fald hvis man ikke har en trailer (men det har vi jo alle sammen her i Vinderup så det er ikke det store problem).

Så er der den tid man sparer. Det tager alligevel lidt tid at skulle køre ind til butikken og så stå i kø for at snakke med en medarbejder og så skal der tastes alt muligt ind og så skal man om til lageret og hente den før man så kan køre hjem igen.

Og det er alle de gange hvor man er så heldig at de har stolen. Hvis man er så uheldig at stolen ikke er på lager (og det kan altså tit ske, så meget plads har hver enkelt butik jo heller ikke) så skal den først bestilles hjem og så går der nogle dage med det. Meget besværligt.

Der har onlinebutikkerne den fordel at de har ét lager af kontorstole som dækker hele landet og det betyder altså at de har et meget større udvalg og at de næsten aldrig har udsolgt.

DBA

Du kan også købe stolen på Den Blå Avis, her får du også et forholdsvis stort udvalg (afhængig af hvor langt du har lyst til at køre for at hente den) og du skal selv ud og hente den. Så man kan sige at det er en slags kombination af at købe den på nettet og få den leveret og det at køre ned til butikken og hente den selv. Du får det store udvalg man finder på nettet, men skal selv gøre noget af arbejdet, ligesom i butikken.

Hvilken kontorstole model?

Når det kommer til hvilken model af kontorstol du skal have er der masser af forskellige at vælge imellem. Der er f.eks. kontorstole med høj ryg som er en model hvor ryggen er så høj at man kan hvile nakken på den hvliket kavor ryggen er så høj at man kan hvile nakken pæå n er s r af forskellige at vælge imellem. af arbejdet, ligesom å den hvilket kan være meget rart hvis man er til den slags. Så er der også modeller både med og uden hjul og det gør også at man kan tilpasse sit køb til lige præcis den slags stol man har brug for her og nu, hvad enten det skal være den ene eller den anden model, og hvad enten det skal være dyrt eller billigt.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *