Header Ad

Header Ad

Skæve vinkler på nettet

Alt findes på nettet. Både det, du leder efter og nogle gange også det, du ikke vidste, du ledte efter. Det er en sand guldgrube af fantastiske tilbud og spændende nye tiltag, så gå endelige på opdagelse.

Om du er på udkig efter det nyeste inden for ansigtspleje, måske noget, du ikke finder på hylderne i den lokale materialisthandel, et godt tilbud eller ren barndomsnostalgi, nettet kan det hele. Herunder er tre skæve bud på de ting, du ikke vidste du manglede.

Skønhed og helse

Markedet for CBD-olie er hastigt voksende og de forskellige former for produkter, der indeholder olien, bliver rigtig mange steder rost til skyerne for de mange gavnlige virkninger.

  • Ansigtspleje. Der findes en række produkter med CBD-olie til ansigtet. Det menes, at produktet er virksomt i forbindelse med forskellige former for irritation i huden, så som akne, eksem og rødme.

  • Olie til indtagelse mod fysiske lidelser. Der findes mange undersøgelser, der peger i retningen af at denne form for olie har stor effekt på smerter i forskellig form. Andre undersøgelser mener, at der er flere mere alvorlige sygdomme, der kan bedres ved brug af olien, det er dog ikke tilstrækkeligt underbygget endnu.

  • Olie til indtagelse mod psykiske lidelser. Den samme olie som ovenfor menes også at have meget positiv indvirkning på psykiske lidelser som angst, stress og ADHD. Igen er der ikke tilstrækkelige belæg for at bekræfte dette 100%, da der ikke forefindes nok undersøgelser.

CBD-olien er udvundet af hampeplanten, men indholdet af THC er sorteret fra, så den psykoaktive virkning forsvinder, så der ikke er nogen euforiserende effekt tilbage. Derfor er det helt ufarligt at indtage olien, selv for børn.

Whiskey glas på tilbud

Whiskey er blevet moderne igen. Den ravgyldne væske, der for få år siden fik de fleste til at rynke afvisende på næsen er nu nærmest blevet synonym for gentleman og connaisseur.

Er du en af dem, der nyder en god, røget whiskey, så kræver det helt sikkert det rigtige glas – og de kan være rigtig dyre.

Men med en god søgning på nettet kan du sagtens finde rigtig lækre glas til fornuftige penge. Der findes endda sider, der har specialiseret i præcis det, whiskey glas billigt på tilbud.

På den måde kan du blive en sand gentleman på budget og få de helt rigtige whiskeyglas i hus, selv om du er på SU.

Det giver whiskeyen en helt anden og mere eksklusiv følelse, når du serverer den i glas, der er fremstillet til formålet. Om du tager den ’on the roccks’ eller ’with a tear from an angel’ eller bare ’neat’ så er glasset prikken over i’et.

Nostalgiens gade

Hvis du var ung i 80’erne eller før det, så kender du helt sikkert påklædningsdukken. Den lille, fine papirdukke, som du kunne tegne og farvelægge tøj til i uendelige mængder.

Den måtte overgive sin plads til Barbie, men den vækker stadig minder og nostalgi i mange af os. Det er en af de ting, der er sjove at dele med og give videre til den næste generation, og som mor er det noget af det, der kan give mange hyggelige stunder sammen med dine datter eller søn.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *