Header Ad

Header Ad

Vis rigdom med ringe

Der er nogle i denne verden, som siger, at man skal skjule det hvis man har mange penge og at man ikke bør vise det frem for alle til fuld skue og i fuld offentlighed. Men det er klart, at hvis man hele sit liv ikke har haft så mange penge og pludselig en dag kommer til penge så vil det gælde, at man højst sandsynligt vil vise dem frem, hvilket man blandt andet kan gøre ved at købe mange ringe, som man kan tage på og vise frem når hver en lejlighed byder sig.

Med ringe får du respekt

Selv om mange siger, at du ikke bør gøre det så er det da meget svært at skjule det hvis du endelig har fået købt nogle flotte guldringe, som du er vildt glad for. For det kan være, at du til både venner og familie i snart mange uger og måneder har snakket så meget om nogle helt bestemte ringe, som du har set et eller andet sted og når du endelig står der med de helt rigtige penge så vil du selvfølgelig gå direkte ned i den butik for at købe dem. Og når så din familie ser på dine fingre og ser, at disse ringe nu pryder din hånd så vil de uden tvivl spørge ind til det og her er det selvfølgelig en nødvendighed at svare, hvilket du bare kan gøre. For så vil du på den måde finde ud af, at de faktisk også er ret vilde med dine ringe. Og det kan endda være, at du er så heldig, at de nu vil vise dig endnu mere respekt.
For selvom der er mange, som siger, at det ikke længere er sådan i dag i den demokratiske og meget lige kultur som vi har her i denne verdensdel så gælder det dog stadig, at det at have mange penge det altid vil være et helt bestemt statussymbol, som man ikke kan komme udenom ligegyldigt hvad. Så står du der med dine ringe så er der ingen grund til, at du skal skjule din hånd når folk nysgerrigt kigger på den. Du behøver heller ikke at ryste på hovedet hvis de så pludseligt spørger dig om ikke de lige må se de flotte ringe på dine fingre. I stedet kan du bare vise dem frem og så vil de uden tvivl miste kæben fordi, at disse ringe er så flotte og unikke og de er nok endda som intet, som din familie og dine venner har set før.

Ringe matcher godt med andet

Går du ud og køber ringe til dine hænder og fingre så er der god chance for, at du også kan finde andet tilbehør og andre slags smykker når du står der og skal købe ringe. For det er sådan, at ofte så bliver smykker lavet i kollektioner og der er således mange forskellige genstande, som passer godt sammen. Det kan dermed være, at du kan være så heldig, at du endda finder guldkæder, som passer til dine ringe

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *