forskellige groentsager

1 år siden |  0 comments  |  Krop & Helbred

Det gamle ordsprog 'du er hvad du spiser' er faktisk ikke helt ved siden af, for din krop bruger det du hælder i den til at lave nye celler med. Med andre ord, så bruger den de burger og chips og sodavand du spiser til at lave nye celler.

Det er ikke altid den bedste form for brændstof at hælde på motoren, og slås du med overvægt, kan du sikkert også godt forestille dig, at du nok ville have bedre af at spise sundere. Der er jo bare så svært at komme i gang med det, og det smager jo ikke som pomfritter og en glas cola.

Sygdomssymptomer kan spises væk


Det er videnskabeligt bevist at nogle sygdomme kan spises væk. Lider du f.eks. af irriteret tyktarm, så kan det meget vel være, at den mad du indtager, ikke er god for din krop. Med 5 2 kuren får du en kur, der kan hjælpe dig godt på vej til et sunder liv, hvor alle dine skavanker langsomt forsvinder, eller i hvert tilfælde bliver bedre i takt med at du lægger din kost om.

5 2 kuren er ikke en mirakelkur, men den lærer dig at spise mad der er godt for din krop, mad der gør at din hjerne fungerer bedre, at dine celler bliver erstattet med de rette materialer. Du kan besøge denne side for at få mere information om hvordan du kommer i gang med et sundere liv.

Hvad er irritable tyktarm og hvad kan du gøre for at undgå det?


Irritable tyktarm er en betegnelse for ubehagelige mave gener, der kan være svære at håndtere, selv om de ikke er farlige.

Har du meget luft i maven, føler dig oppustet, har trang til at gå på wc oftere, har ondt i maven og kvalme, så kan det være du har en irritable tyktarm, og det skyldes generelt, at du spiser mad din mave og tarm ikke rigtigt kan håndtere.

Derfor bør du overveje at lægge din kost om, og det kan du med 5 2 kuren. Du kan læse mere om irritable tyktarm på http://dengodekur.dk/irriteret-tyktarm, hvor du kan få en mere dybdegående forklaring på irritable tyktarm og hvad du selv kan gøre for at afhjælpe problemet.

Du kan ikke få medicin for irritable tyktarm, da det er en tilstand, der er forårsaget af den mad du spiser. Den eneste og bedste måde at afhjælpe dette meget ubehageligt problem på, er ved at lægge din kost om, og det kan du med 5 2 kuren.

Ved at følge kuren får du ny indsigt i hvad der er godt at spise og hvad ikke, og du vil efterhånden blive så begejstret for hvor godt du får det af denne kur, at du slet ikke har lyst til at spise som du gjorde før.

Prøv det! Du vil med garanti få det bedre, og når du først har vænnet dig til denne nye måde at spise på, vil du aldrig se dig tilbage.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til at bevare en smuk hud

Leder man efter en god creme der kan være med til at holde huden ung så er der masser af cremer at vælge i mellem på markedet. Mange af dem holder desværre bare ikke hvad de lover og forbrugerne kan købe sig fattige i de dyre cremer uden nogen som he...

Read More
Klip dit hår hjemme med en hårtrimmer

Hvis du altid har den samme standardfrisure som du bliver klippet med og som du godt kan lide, så kan det være du skal overveje om du skal droppe frisøren, og i stedet blive klippet derhjemme med en hårtrimmer. Det kan godt virke lidt grænseoverskrid...

Read More
Kæresten købte en hårtrimmer

Det havde længe irriteret Lene, at Poul, grundet manglende engagement, ikke afsatte sig tid til at blive klippet. Håret havde Poul ladet gro, og i tidens løb var det lange hår nået til et stadie, hvor Lene absolut ikke fandt det maskulint længere. Fl...

Read More