led smerter

1 år siden |  0 comments  |  Krop & Helbred

Hvis du har smerter i din led eller oplever stivhed i leddene, kan det skyldes en let eller moderat slidgigt. Når du er stiv i leddene og har smerter, så påvirker det naturligvis din livskvalitet i negativ retning, så det er naturligt, at du leder efter et middel, der kan hjælpe dig.

Slidgigt viser sig ofte ved, at du har smerter, når du er i hvile, når sygdommen er aktiv, og senere, når der er opstået skader på brusken, vil du især have smerter, når du bevæger dine led.

Der findes heldigvis lægemidler, der kan modvirke stivheden og smerterne, og du kan gå til din læge eller på apoteket for at få rådgivning om det.

Hvis du lider af ledsmerter, kan lægemidlet glucosamin hjælpe dig. Stoffet hæmmer den nedbrydning, der er i gang i dine led, og på den måde kan det modvirke den stivhed og de smerter, du oplever. På den måde oplever du en forbedret bevægelighed i dine led.

Glucosamin er et populært og virksomt middel mod slidgigt og svage led, og det bliver anvendt over hele verden. Når du tager glucosamin, kan du forbedre din livskvalitet betydeligt, selv om du er plaget af slidgigt, Copyfarm kan du lindre smerterne ved slidgigt og fortsat leve et aktivt liv.

Glucosamin kan afhjælpe dine ledsmerter


Nyere forskning har vist, at glucosamin virker meget effektivt og bremser de processer, der ødelægger de gigtramte og svage led. Samtidig forebygger det nedbrydningen af ledbrusken. Glucosamin har også den virkning, at den lindrer ledsmerterne og kan være med til at genopbygge ledbrusk i de nedslidte led.

Leddegigt kan ikke helbredes, men lægemidlet glucosamin kan være med til at bremse sygdommens udvikling og dens symptomer, så man opnår en forbedret bevægelighed i leddene, samtidig med, at det lindrer smerterne.

Før du begynder at indtage Glucosamin skal du læse produktets indlægsseddel. Her vil du kunne læse om mulige bivirkninger ved indtagelse af glucosamin, ligesom du kan læse om, hvilken dosis, der anbefales. Du skal vælge et produkt, som Lægemiddelstyrrelsen har testet og godkendt, og hvis du er i tvivl, bør du kontakte din læge.

Hvad er glucosamin egentlig?


Glucosamin er et sukkerstof. Det indgår naturligt som en byggesten i ledbrusken i vores krop. I ledbrusken er der celler, der har brug for glucosamin for at gøre ledbrusken både mere elastisk og bedre til at absorbere stød.

Selv om man spiser sundt og varieret, kan det være meget svært at få tilstrækkeligt med glucosamin i sin kost, fordi stoffet primært findes i skaldyr og bruskholdige fødevarer, som man typisk ikke spiser så meget af.

Glucosamin kan også fremstilles medicinsk, og det sker ved at man udvinder det fra skallerne af skaldyr. Når glucosamin sælges som lægemiddel, sker det enten i pilleform eller som et pulver, der skal blandes op i vand.

Der er nogle kendte bivirkninger ved glucosamin, og de er kvalme, hovedpine, træthed, mavesmerter, forstoppelse og diarré. Det er vigtigt at købe lægemidlet på apoteket eller på en dansk hjemmeside.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 2 kuren kan hjælpe dig med at komme af med sygdomme

Det gamle ordsprog 'du er hvad du spiser' er faktisk ikke helt ved siden af, for din krop bruger det du hælder i den til at lave nye celler med. Med andre ord, så bruger den de burger og chips og sodavand du spiser til at lave nye celler. Det er ikke...

Read More
Salomon hverdagssko – sko som dine fødder kan lide

Det kan være så fantastisk dejligt at komme ud og få noget frisk luft. Hvis du har siddet indenfor hele dagen, så se at få nogle sko på dine fødder og kom ud og gå en god lang tur. Turen kan selvfølgelig også både løbes eller cykles. Det er meget le...

Read More
Gode råd til at bevare en smuk hud

Leder man efter en god creme der kan være med til at holde huden ung så er der masser af cremer at vælge i mellem på markedet. Mange af dem holder desværre bare ikke hvad de lover og forbrugerne kan købe sig fattige i de dyre cremer uden nogen som he...

Read More