juice

3 år siden |  0 comments  |  Krop & Helbred

Der kommer hele tide nye kostråd, men uanset hvilke vinde der blæser omkring sundhed og ernæring, så skal vi altid have masser af frugt og grønt. Med hånden på hjertet, vil de færreste nok kunne sige, at de dagligt får spist den anbefalede mængde af frugt og grønt. Især de store mængder grøntsager, som gør os så godt, er årsag til en del dårlig samvittighed hos flertallen. Med en Slowjuicer i køkkenet, bliver det langt nemmere at leve sundt, hver dag året rundt. Der er mange forskellige slowjuicere at vælge imellem, så derfor kan det være en god ide at læse inde på slowjuicer-test.dk inden du foretager dit køb, så du er sikker på at du ikke bliver snydt.

Hvad er en god Slowjuicer?


En Slowjuicer er ikke det samme som en saftpresser. Hvor saftpresseren centrifugerer og nærmest slår saften ud af frugt og grønt, så maser en Slowjuicer stille og roligt juicen frem, hvilket bevarer vitaminer og antioxidanter langt bedre og derfor giver en sundere saft, der hverken skummer eller skiller.

En god Slowjuicer tager sig tid, men er ikke alt for langsom til at lave juice. Den rolige proces medvirker til at få mest muligt ud af de ting, der kommer i maskinen og ned i glasset.

En effektiv og solid motor i en Slowjuicer er altafgørende. De den også skal kunne klare hårde grøntsager lige fra gulerødder, ingefær til rødbeder, uden problemer.

Det er væsentligt, at en Slowjuicer er forholdsvis nem at gøre rent, så den ikke bare ender med at samle støv i skabet, men bliver brugt flittigt. Den skal være let at skille, vaske og samle igen og igen.

Læs mange flere nyttige informationer og grundige tests af de bedste Slowjuicere, der er på markedet, inden du vælger din model. Slowjuicere er blevet meget populære og er ikke længere svære at få fat på, det sværeste er nærmere, at finde lige den model der passer til dig. De kan erhverves i mange butikker og webshops, men inden du slår til, er det bedst, hvis du har læst en smule på lektien inden og ved præcis, hvilke modeller der klarer alle kravene bedst og kunne være aktuelle.

Alle kan have glæde af en Slowjuicer


Ja, alle typer mennesker i alle aldre, kan have stor nytte af en god Slowjuicer. Det er nem måde at narre mere frugt og grønt i ungerne, selv de mest kræsne børn elsker nemlig frisklavet juice og kan selv hjælpe til med at presse den. Når teenagerne kommer trætte hjem fra skole og sport og trænger til noget opkvikkende, så kan juice være en frisk og sund ”snack” til dem. Almindelige travle voksne mennesker kan også hurtigt få flere vitaminer indenbords i løbet af en dag ved at drikke juice. Har der sneget sig et par ekstra kilo på sidebenene, så kan man med en Slowjuicer fremstille både nærende og kalorielette drikke, der mætter og understøtter et vægttab på fineste måde. Ældre, der har svært ved at tygge og spise så meget som de bør, kan med en Slowjuicer uden besvær drikke sig sundere og raskere.

Hvis man køber en Slowjuicer, så investerer man i hele familiens helse og velvære.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 2 kuren kan hjælpe dig med at komme af med sygdomme

Det gamle ordsprog 'du er hvad du spiser' er faktisk ikke helt ved siden af, for din krop bruger det du hælder i den til at lave nye celler med. Med andre ord, så bruger den de burger og chips og sodavand du spiser til at lave nye celler. Det er ikke...

Read More
Er du plaget af ledsmerter?

Hvis du har smerter i din led eller oplever stivhed i leddene, kan det skyldes en let eller moderat slidgigt. Når du er stiv i leddene og har smerter, så påvirker det naturligvis din livskvalitet i negativ retning, så det er naturligt, at du leder ef...

Read More
Salomon hverdagssko – sko som dine fødder kan lide

Det kan være så fantastisk dejligt at komme ud og få noget frisk luft. Hvis du har siddet indenfor hele dagen, så se at få nogle sko på dine fødder og kom ud og gå en god lang tur. Turen kan selvfølgelig også både løbes eller cykles. Det er meget le...

Read More