Header Ad

Header Ad

Planlæg ferien nu!

Vi er midt i oktober, og det er efterhånden ved at blive koldt herhjemme. Vinterjakkerne er kommet frem, og man begynder at længes mod varmere himmelstrøg. Og det er fint, for det er det helt rigtige tidspunkt at planlægge sin ferie på.

Mange kommer nemlig ofte for sent i gang med planlægningen, og det går ikke for så bliver flybilletterne meget dyre og de gode hoteller er taget. Men hvis du går i gang med at planlægge ferien nu klan du stadig nå at finde de billige billetter. Så sæt en aften af sammen med resten af familien og begynd at undersøg mulighederne.

Turen går til Zanzibar

Et sted der er blevet mere og mere populært de seneste år er øen Zanzibar. Hvis det ikke lige umiddelbart siger dig noget (andet end at det måske sætter tanker i gang om kokospalmer og hvide strande – hvilket egentlig også nogle gange er nok) kan vi lige tage en hurtig opfriskning (du kan også finde al informationen på Wikipedia).

Zanzibar er en øgruppe der ligger ud for Afrikas østkyst. Der bor ca. 1 million mennesker på øerne, og de fleste af dem bor i den by der hedder Zanzibar Town og som også er hovedstad for øerne. Det er et godt sted at være turist, og der er mange gode strande. Til gengæld er der ikke så mange dyr andet end aber, men man kan kombinere ferien til Zanzibar med en safari inde på fastlandet, hvilket der også er mange der gør.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om hvilke muligheder der er for at komme på ferie til Zanzibar kan du kigge på denne side hvor de forskellige muligheder er fint beskrevet.

Der er nemlig også nogle forskellige ting du skal være opmærksom på når du vælger at rejse til Zanzibar og Afrika generelt. Det er sådan noget som hvornår man kan rejse, hvilke forsikringer man skal have, hvad man skal gøre hvis man bliver syg, hvilke vaccinationer man skal tage og hvor man godt kan rejse trygt hen og hvor det nok er bedre at blive væk. Alle sådanne ting skal man også sætte sig ind i, og det er endnu en god grund til at gå i gang med at planlægge ferien allerede nu.

Andre muligheder

Men nu er Afrika og Zanzibar ikke den eneste mulighed for at rejse, og du kan tage mange andre steder hen. Hvis du gerne vil rejse langt væk er der også mange der godt kan lide at tage til Sydøstasien til lande som Thailand og Filippinerne. Her skal man være opmærksom på nogle af de samme ting som hvis man tager til Afrika, men der er generelt set mere trygt end at tage til Afrika, og derfor er der også så mange danskere der vælger at gøre det.

Men der er mange flere steder end det, og kigger du på siden her kan du også få en masse god inspiration til hvor du kan rejse hen i både Europa og resten af verden.

Det var vores gode råd til at komme i gang med at planlægge rejsen allerede nu, samt et par ideer til hvor den kunne gå hen. En anden ting du kan gøre hvis du gerne vil på ferie snart og ikke gider skulle planlægge for meget er at kigge på afbudsrejser. Her kan man være heldig at finde noget godt og billigt, men det er lidt et sats for det er ikke altid der er nogle tilbud til der hvor man gerne vil hen, så det skal man være indstillet på.

Uanset hvad du vælger, så rigtig god ferie.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *