7 måneder siden |  0 comments  |  Krop & Helbred

Hverdagen kan hurtigt gå op i arbejde, madpakker og at hente børn. Vi kommer ind i nogle rutiner, hvor vi hele tiden er i gang med noget. Men husker vi at slappe af? Vi er gode til at køre på fuldt drøn, men i længden kan det være stressende for kroppen at være i gang hele tiden. Man er derfor nødt til at huske på at give krop og sind en pause indimellem og slappe lidt af i ny og næ. Vi giver her nogle gode råd til, hvordan du kan slappe af.

Kom helt ned i gear

For at kunne slappe af er det en god idé at komme helt ned i gear. Det betyder, at du skal komme ned på et niveau, hvor du er helt rolig og slapper af i kroppen. Det er der mange måder, man kan gøre på. At ligge sig på sengen og tage et hvil kan være en måde. Du behøver ikke at sove, du skal bare koble ud og slappe af. Det fungerer bedst, hvis du har en god seng eller madras, du kan ligge dig på. Du slapper bedst af, hvis du ligger komfortabelt. Mangler du en god madras, kan du se mere her.

Anden måde at koble ud på er ved at meditere. Der er mange, der oplever, at de får en indre ro, når de meditere. Det kan være, det også fungerer for dig.

Gør noget for din egen fornøjelse

Der er mange måde at slappe af på. Det er derfor med at finde det, der fungerer for dig. Tænk over noget, du kan gøre, der udelukkende er for din egen fornøjelse. Det kan være alt imellem himmel og jord. Det kan derfor være meget forskelligt fra person til person, hvad der fungerer. Vigtigst er, at du er klar over, at der ikke er noget, der er mere rigtigt end noget andet. Eksempler på noget, der er for din egen fornøjelse, kan være at nyde en god kop kaffe på en café, shoppe lækre smykker til dig selv, gå en tur, gå i biografen eller se lige den film du har lyst til osv. Mulighederne er mange.

Det primære fokus er, at du føler dig afslappet, og at glæden ved at gøre noget for din egen fornøjelse er med til at gøre dig glad og afslappet. Husk at passe på dig selv og din krop.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 2 kuren kan hjælpe dig med at komme af med sygdomme

Det gamle ordsprog 'du er hvad du spiser' er faktisk ikke helt ved siden af, for din krop bruger det du hælder i den til at lave nye celler med. Med andre ord, så bruger den de burger og chips og sodavand du spiser til at lave nye celler. Det er ikke...

Read More
Er du plaget af ledsmerter?

Hvis du har smerter i din led eller oplever stivhed i leddene, kan det skyldes en let eller moderat slidgigt. Når du er stiv i leddene og har smerter, så påvirker det naturligvis din livskvalitet i negativ retning, så det er naturligt, at du leder ef...

Read More
Salomon hverdagssko – sko som dine fødder kan lide

Det kan være så fantastisk dejligt at komme ud og få noget frisk luft. Hvis du har siddet indenfor hele dagen, så se at få nogle sko på dine fødder og kom ud og gå en god lang tur. Turen kan selvfølgelig også både løbes eller cykles. Det er meget le...

Read More