sko til glade fødder

3 år siden |  0 comments  |  Krop & Helbred

Det kan være så fantastisk dejligt at komme ud og få noget frisk luft. Hvis du har siddet indenfor hele dagen, så se at få nogle sko på dine fødder og kom ud og gå en god lang tur. Turen kan selvfølgelig også både løbes eller cykles.

Det er meget let i vores moderne verden, at komme til at sidde alt for meget indenfor: vi arbejder tit indenfor, og når vi så kommer hjem efter en lang og trættende arbejdsdag, så er vi blevet trætte og har dermed ikke den store lyst til at skulle ud og nyde det danske vejr. Men hvis vi så samtidig skal være helt ærlige, hvad vi bliver så mest glade af og får mest energi ud af(?) Er det at sidde indenfor hele aftenen og stene til en dum genudsendelse, eller er det at finde nogle gode sko frem og komme udenfor og nyde livet. Det skal selvfølgelig ikke være de – måske ukomfortable – sko, som du bruger på arbejde.

Sko, som dine fødder bliver glade for


Det skal derimod være et par sko, som er rigtig gode sko, og som du virkelig går godt i, og som bare gør vejen flyvende let. Sådan nogle sko, som dine fødder virkelig vil elske. Og her kom lige et vigtigt ord: nemlig dine fødder! For det er utrolig vigtigt at huske på sine fødder, når man køber sko. Man bør ikke bare gå ind i en butik og så udelukkende vælge et par ud fra, hvor flotte de ser ud og hvor godt de står til de nye bukser, nej man skal lige have sine fødder med i baghovedet, når man køber sko. Det er jo trods alt dem, der skal have dem på.


Salomon hverdagssko – bestemt ikke højhælede med glimmer


Hvis det så ikke bare er en god sko til at gå tur med, som du er på jagt efter, men det skal være en god all around-sko, så kunne du overveje Salomon hverdagssko. Der findes 117 forskellige mærker inden for sko, men her får de en sko, der kan en masse forskelligt, og du kan ovenikøbet gå med den. De findes i flere udgaver, så der er sikkert også et par, der kunne passe til dig.

Dette er bestemt ikke de små lyserøde sko med meget høje hæle og glimmer, så hvis det er det, som du er på jagt efter, så skal du prøve et andet sted, for her får du nogle gode sko, der er til at gå i. Man skal således ikke være ekspert på en runway for at kunne bruge disse sko, for de er for alle, hvis fødder mangler lidt forkælelse.

Men det betyder bestemt ikke, at du ikke har noget at vælge mellem, for der findes mange froskellige, og de kommer i mange forskellige farver, så det er bestemt muligt at vise din personlighed gennem disse sko.

Så uanset hvad du skal og at lave, så er disse sko en mulighed.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 2 kuren kan hjælpe dig med at komme af med sygdomme

Det gamle ordsprog 'du er hvad du spiser' er faktisk ikke helt ved siden af, for din krop bruger det du hælder i den til at lave nye celler med. Med andre ord, så bruger den de burger og chips og sodavand du spiser til at lave nye celler. Det er ikke...

Read More
Er du plaget af ledsmerter?

Hvis du har smerter i din led eller oplever stivhed i leddene, kan det skyldes en let eller moderat slidgigt. Når du er stiv i leddene og har smerter, så påvirker det naturligvis din livskvalitet i negativ retning, så det er naturligt, at du leder ef...

Read More
Gode råd til at bevare en smuk hud

Leder man efter en god creme der kan være med til at holde huden ung så er der masser af cremer at vælge i mellem på markedet. Mange af dem holder desværre bare ikke hvad de lover og forbrugerne kan købe sig fattige i de dyre cremer uden nogen som he...

Read More