Header Ad

Header Ad

Træbelægning eller betonfliser

De fleste, som skal have lagt ny terrasse, kommer i dilemaet omkring, hvilket materiale de skal vælge. Spørgsmålet drejer sig ofte om, hvorvidt træbelægning eller betonfliser er bedst. Dette er en hård beslutning for de fleste, så hvordan finder man svaret? Udgangspunktet er jo, at man følger sin mavefornemmelse, men er man lidt usikker på, om det er det rigtige valg, burde man i stedet tage et kig rundt i haven, da man hurtigt kan se, hvad der passer bedst ind, samt hvad der giver det bedste helhedsindtryk.

Træbelægning er klassikeren

Træbelægning har længe været danskernes favoritmateriale til terrassen, men udviklingen er gået lidt i en anden retning i de senere år. Et træunderlag passer dog stadig bedst til nogle huse, da fliser kan fremstå malplacerede. Har man mange blomster, buske, træer osv. i haven, så vil en træbelægning være den optimale løsning i forhold til at fuldende husets stil. Med meget grønt i haven vil træterrassen sikre, at det hele spiller optimalt sammen i en meget naturlig stil, hvilket kan gøre hele haven hyggelig og rar. Netop af den grund skal man altså huske at tage højde for resten af haven, når man vælger terrassematerialer, da man ellers kan risikere at lave en terrasse, som virker forkert i forhold til resten af havens udseende. En fordel ved en træterrasse er, at prisen ofte er lidt lavere sammenlignet med andre materialer, men dette skyldes da også at holdbarheden på træ er knap så lang.

Betonfliser er det nye valg

Betonfliser er på vej frem. Dette skyldes, at folk har fået øjnene op for det stilrene design, fliserne kan give din have. Betonfliserne spiller bedst sammen med en simpel have uden alt for mange buske, træer og blomster. Betonfliser er altså ikke det optimale valg, hvis der er meget vegetation i haven, da dette kan føre til en underlig og forvirrende blanding af to stilarter.

Betonfliserne fungerer altså bedst, hvis din have er enkelt bygget op uden for mange forstyrrende elementer. Betonfliser har den fordel i forhold til træ, at de holder meget længere. De vil altså se godt ud i mange år, hvis du blot rengør dem fra tid til anden. Man skal dog have for øje, at prisen på betonfliser ofte er lidt højere, hvilket skyldes den ekstra holdbarhed og kvalitet, man får. Er du allerede nu helt solgt på betonfliser, kan du bestille fliser hos fc-beton.dk. Priserne her er blandt markedets bedste, og kvaliteten er så absolut i orden.

Det er ikke altid let at tage den endelige beslutning, når det kommer til terrassens materialesammensætning. Det kan nemlig være dyrt at anlægge en ny terrasse, hvorfor man skal være sikker på sit valg. Er man lidt usikker på valget af materiale, men er man sikker på, at der skal laves ny terrasse, anbefaler vi at følge ovenstående gennemgang, da disse råd måske kan hjælpe dig til det endelige valg mellem træ eller beton. Uanset hvad du ender med at vælge så husk på, at det vigtigste af alt er, at du er tilfreds med din nye terrasse.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *