Header Ad

Header Ad

Vil du gerne prøve en krydret version af Danmark? Find billige flybilletter til Oslo

Danmark er et dejligt land, det kan ikke benægtes. Nogle ville endda sige, at vi måske er blevet lidt for forkælede på mange måder. Men mener man det, burde man tage en tur til Norge. Finansieret bl.a. af de store oliereserver er Norge et af de rigeste lande på jorden, og med dette kommer der en god infrastruktur, gode forhold og meget mere. Men Norge har også noget, som penge ikke kan købe, og det er naturlig skønhed. Landet er fyldt med flotte fjelde, bjerge og snelandskaber nogle ville dræbe for at se. Og det er nemt at se hvorfor, for på trods af at vi alle lever i det, der ofte kaldes ”verdens gladeste land”, så ville det være nemt at se hvordan Norge sagtens også kunne vinde den pris.

Smukke, smukke Norge

Så hvorfor ikke tage til Oslo i vintertiden? Vejret herovre bliver alligevel så forfærdelig koldt, at man lige så godt kan tage til det lige så kolde Norge og nyde en krydret version af det danske liv. For vores nordlige naboer er trods alt ikke så anderledes fra os. Du behøver sgu ikke engang at være god til engelsk eller nogle andre sprog, da norsk er hamrende nemt at forstå (endnu nemmere end svensk). Derudover vil en tur til Oslo også give dig perspektiv på hvorfor det helt præcis er, at så mange danskere anser nordmænd som deres skandinaviske søskende (Sverige snakker vi dog ikke om af overordentligt gode grunde!) Og hvis du er heldig kan du måske tage ud for Oslos grænser og lede efter de legendariske norske trolde. Jeg siger ikke, at du kommer til at finde dem, men hvem ved? Og selv hvis det desværre skulle ske, at situationen skulle opstå hvori du ikke finder nogen norsk skovtrold, så har du i det mindste fået en helt fantastisk livsændrende oplevelse af det, da de norske skove kan være noget af det smukkeste man kan finde i naturen. Med sneen der blidt ligger på jorden og dækket henover landskabet af træer og bjerge, hvordan kan man ikke forelske sig i det? Ja, vi er forkælede i Danmark, men vi har intet at skulle sige til Norge ifht. Landskaberne.

Hvad er der at lave i Oslo?

Du tager jo hen til en ny by i et nyt land som alligevel vil koste dig en vis mængde penge og tage en vis mængde tid, så hvad får du egentlig ud af denne tur til Oslo? Som sagt kan du tage lidt ud af Oslos grænser og nyde den fantastiske natur landet har at tilbyde. Ellers kan du bl.a. besøge den legendariske Oslo Fjord, Akershus, Vikingeskibmuseet og meget mere. Det gode ved Oslo er, at deres historie er så forbundet med vores egen, at hvis du lærer lidt historie derovre vil det også omhandle os! Hvor meget koster dette så? Normalt er Oslo en relativt billig affære, men det er stadig penge vi snakker om trods alt. Du kan dog spare en hel masse penge ved at finde flybilletter til Oslo hos Rejsepriser.dk

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *