Header Ad

Header Ad

Kæresten købte en hårtrimmer

Det havde længe irriteret Lene, at Poul, grundet manglende engagement, ikke afsatte sig tid til at blive klippet. Håret havde Poul ladet gro, og i tidens løb var det lange hår nået til et stadie, hvor Lene absolut ikke fandt det maskulint længere. Flere gange havde Lene konfronteret Poul med hendes frustration, men selvom klagen synes berettiget og Poul forstod hendes opsang, kunne han altid finde på noget som var mere spændende end at gå til frisøren. At have langt hår var ikke noget, som Poul fandt hverken ønskeligt eller vigtigt, men var udelukkende udtryk for, at han ikke havde overskud til at få håret klippet.

Lene fandt på en løsning

I takt med at Lenes frustration voksede, blev Pouls ulydighed til et irritationsmoment, som synes at ligge til grund for en generel kløft mellem parret. Dette faktum fik Lene til at overveje, hvordan hun kunne håndtere situationen på egen hånd. For at få en permanent løsning på problemet, havde Lene udelukket at bestille en frisør til at klippe Poul i parrets fælles hjem. Denne løsning ville løse det aktuelle problem, men ikke tage permanent hånd om problematikken. Som inspiration til alternative løsninger opsøgte Lene derfor sin stedmor, Hanne. Hanne var hjemmegående husmor, og havde gennem årene tilegnet sig evner til selv at klippe hendes mand, Jens. Ligesom Poul var Jens umiddelbart ligeglad med frisurens udseende.

Hanne foreslog Lene at foretage klipningen selv. Ved at bruge en hårtrimmer kunne Lene, ifølge Hanne, uden om den faglærte frisør selv klippe Pouls hår. Denne løsning ville bortkaste Pouls ubegrænsede undskyldninger og samtidig ville Lene have den fulde kontrol over hvilken frisure Poul gik rundt med. Lenes umiddelbare reaktion på løsningsforslaget var ikke præget af vild begejstring, da hun ikke havde fuld tiltro til sine egen evner som frisør. Men da Lene, efter at have sovet på ideen, konstaterede at løsningen måske alligevel ville være den eneste som tiltalte Poul, valgte hun at gå på kompromis.

Den perfekte gave

Da Lene ikke havde en hårtrimmer i forvejen, var løsningen af problemet bundet af, at hun måtte finde og investere i en ny. Valgmulighederne var mange og da Lene ikke havde nogen egentlig viden om hårtrimmere, var hun nødt til at søge råd spørge veninderne og i de lokale butikker.

Hos den lokale elektronikforretning kunne Lene, sammen med en af butikkens ekspedienter, finde frem til den helt rigtige hårtrimmer. Ved at kortlægge forbrugerens behov kunne den professionelle forretningsassistent konkludere, at den hårtrimmer Lene ledte efter ikke krævede nogen særlig funktioner, men blot skulle være i stand til det mest grundlæggende. Læs mere her hvis du også gerne selv vil se nogle af de mange forskellige hårtrimmere der findes.

Lene vidste, på baggrund af Hannes mange års erfaring og gode råd, at klipningen skulle være en overraskelse, i håb om at Poul dermed ikke ville modsætte sig. Ved at vildlede Poul, ville Lene som en overraskelse få ham til at afsætte tid, så hun kunne klippe ham uden at han kunne krybe udenom med sine dårlige undskyldninger. Lene havde, i den forbindelse, en tidlig weekend morgen gjort klar til at Poul nu endelig skulle klippes. Med en stol på badeværelset og den nyanskaffede hårtrimmer fuldt opladet, havde Lene opstillet sin helt egen frisørsalon. Da Poul, uden mistænksomhed for situationen, kom ned efter nattens søvn, var der derfor ingenting at gøre. Håret måtte klippes.

Efter den noget uventede klipning lod både Poul og Lene til at være tilfredse med resultatet. Hårtrimmeren havde genoprettet en vis form for stil over Pouls ellers kedelige hår, og Lene kunne nu uden væmmelse anskue sin kæreste. Lene havde med hårtrimmeren fundet en løsning på Pouls dovenhed, og kunne nu selv stå for at klippe ham, så hun slap for høre på hans evindelige brok.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *